Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Óriási dekoltázsú felső,...

Óriási dekoltázsú felső, ötletek hogy mit tegyek vele?

Figyelt kérdés

Vettem egy szép felsőt, méretem, viszont akárhogy nézem, a dekoltázsa óriási, konkrétan épp hogy a mellemig ér, épp hogy takar, a melltartó pedig kint van belőle (kis mellű alkat vagyok, raadas..)

Most vagy az van, hogy nem jó a méret vagy óriási a kivágás és ez van.. (turiba vett cucc)

A dekoltázs ilyen szögletes, téglalap szerű. Szerintetek mit lehet vele kezdeni?

Esetlen összehúzni, és összevarni? (még a neten se találom sehol a felsőt, hogy legalább megnézzem, milyennek kéne lennie)

#felső #dekoltázs #szögletes #Loavies #Összehúzáä
2022. jún. 2. 17:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy képet tegyél fel a felsöröl
2022. jún. 2. 17:11
 2/11 anonim ***** válasza:
Jöhet a fotó. Bele lehet varrni a kivágásba odaillő darabot.
2022. jún. 2. 17:53
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy kis darab csipkével minden ilyesmit elegánsan ki lehet pótolni. Összehúzva úgy nézne ki, mint egy krumpliszsák, ezt a megoldást nem ajánlom.
2022. jún. 2. 18:11
 4/11 A kérdező kommentje:
Valaki segítsen, nem tudom hogy kell képet feltölteni..:D
2022. jún. 2. 19:00
 5/11 anonim ***** válasza:
Vannak képfeltöltö oldalak, oda teszed be a képet és utána a linket neg ide.
2022. jún. 2. 19:40
 6/11 A kérdező kommentje:

[link]

Nem tűnik olyan nagynak, de felvéve nagyon durva..

2022. jún. 2. 20:00
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is valami csipke vagy más hozzáillö anyagú betét lenne jó.

Vagy esetleg még körbe a kivágás mentén belefüzni valami szalagot vagy zsinórt, amivel kicsit össze lehet húzni, de ez bonyolultabb, ha szépen akarod megoldani, mert elöször kell valami, amiben a zsinórt vezetni lehet.

2022. jún. 2. 20:34
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
A csipke a legelegánsabb megoldás, a technikához nem tudok hozzászólni. nekem nem tűnik mélynek a kivágás, de könnyen beszélek, mert nem én hordom.
2022. jún. 3. 08:20
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Én is azon gondolkodtam hogy valami hasonló anyagú betét kéne oda. Tényleg nem tűnik nagynak, de felvéve képet se merek mutatni, akkora.. :D
2022. jún. 3. 09:20
 10/11 anonim ***** válasza:
Kérdező, ez nem olyan vállról lehúzós felső? Nekem annak tűnik.
2022. jún. 3. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!