Jól néz ki a térd felé érő, magassarkú, fekete csizma?
Figyelt kérdés
Feszülős, velúr anyagból van, 10cm sarokkal. Nem vagyok az a cicababa tipus, a ruháim szerintem ellensúlyozzák. A magas sarok kell, mert nagyon kicsi vagyok. De jól néz ki egyáltalán az ilyen? Nem túl sok? 15/L2010. szept. 18. 15:08
1/8 anonim válasza:
Hát én nagyon rühellem a tűsarkú mindenféle formáját. Ha olyanban van 1 lány rendesen el megy tőle az életkedvem is. Térdfölé érőben csak a lapos sarkű tetszik.
18/F
2/8 anonim válasza:
nekem viszont teccik.:D aza new yorkeres?
3/8 A kérdező kommentje:
Deichmannba vettem. Igazából a szára miatt kérdezem inkább, hogy jó-e. A barátom 30 centivel magasabb nálam, neki nincs ellenére a magassarkú, tehát inkább azt választok.
2010. szept. 18. 15:36
4/8 anonim válasza:
Egy felnőtt nőn is k*rvásan hat egy olyan csizma, nemhogy egy 15 éves kislányon.
5/8 anonim válasza:
szerintem fel lehet hozzá szépen öltözködni.:D
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Azért a kislány szót használjuk már olyan 10-12 éves korig...
2010. szept. 18. 22:26
7/8 anonim válasza:
Rám 18 éves létemre is mondják, hogy kislány... És nincs ekkora öntudatom, hogy így kifakadjak. Amúgy szerintem sok, de te tudod, "felnőtt nő" létedre csak el tudod dönteni...
8/8 anonim válasza:
Akkor elnézést kérek a hölgytől, azt hittem elmondhatom a véleményemet, ha már megkérdezte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!