Ez a ruha szerintetek előnyös, jól áll?
Figyelt kérdés
Gondolkodom, hogy felvehetem-e pl. randira. Nekem nagyon tetszik, hogy őszinte legyek. (22/n)
2022. máj. 27. 19:23
11/28 anonim válasza:
A teljes lista azokról akiknek jól áll a párducminta:
- Párduc
13/28 anonim válasza:
NEM! Pasi vagyok, ha ilyen ruhában jönnél a randinkra remélném, hogy nem futunk össez senki ismerőssel! Egyszínűben talán elmenne.
15/28 anonim válasza:
A ruha jól áll, te pedig nagyon csinos vagy.
16/28 Noren1989 válasza:
A formàid jól kiemeli, de ezt leszàmítva dzsippós.
17/28 anonim válasza:
A ruhát én személy szerint sehova nem venném fel. Amúgy jól áll de randira szerintem inkább valami szolidabbat válassz.
18/28 anonim válasza:
Ha csak kalandot akarsz, akkor jó lehet, de ha komoly kapcsolatban gondolkodsz, inkább válassz mást.
19/28 Metionin válasza:
A mintájától eltekintve sem előnyös, nagyon kiadja a pocakot.
20/28 anonim válasza:
Nagyon szép alakod van. Ha jól érzed magad ebben a ruhában, akkor menj ebben a randira. De ha kicsit is bizonytalan vagy, akkor válassz inkább másik darabot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!