Hogy lehet megkülönböztetni a férfi és női farmert turkálóban, mert nincs szétválogatva?
A kérdésed nagyon jó. Én a farmerokat női szemmel is nagyon nehezen tudom megkülönböztetni, de általában olyan helyen vásárolok, ahol ki van írva. :S Elvileg egyébként lehet látni a szabásán a csípőnél. Férfi farmernál egyenes, nőinél kicsit "gömbölyűbb".
Női farmer:
Férfi farmer:
De szerintem nehéz, ha nincs mivel összehasonlítani. :S
1-2. válaszoló érdemben nem válaszoltatok a kérdésre.
1. a tinédszerekre gondoltam, manapság sok fiú hord répanadrágot, ami feszül rajtuk vagy legalábbis elégé szűk és lehet hogy ezek külön vart férfi farmerek, de nekem ezek akkor is nőiesek, ezért írtam hogy manapság nem számít a különbség.
Utolsó köszönöm a választ.
Én ma szembesültem ezzel egy turiban, s meg kellett néznem a rajtam lévő nadrágot, hogy akkor a díszvarrás a cipzárnál most hogy is van. Nőknek jobb oldalon, férfiaknak bal oldalon.
Állítólag még az is segítség, hogy a férfiak jobbról balra, míg a nők balról jobbra gombolkoznak. (bár a farmer, ami rajtam volt, női, mégis jobbról kellett gombolni(férfi módra), a díszvarrás pedig jobb oldalon volt.(tehát női)
wezt a cipzár dolgot már hallottam de szentem marhaság, a díszvarás még új
kösz a választ
Szerintem szard le, ha neked tetszik hordd, és ennyi.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!