Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez a ruha alkami e?

Ez a ruha alkami e?

Figyelt kérdés

Megfelelő e ez a ruha szóbeli vizsgára, esetleg bizonyítványosztóra?

[link]

[link]

2022. máj. 23. 13:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
83%

Kérdező, nem kell hisztériázni.

Ha leírtad volna korábban hogy nem sulis vagy, akkor az elejétől kezdve tudtunk volna ennek megfelelően válaszolni.

Ahhoz meg szvsz nem kell gyakran vizsgázni hogy tudjuk, nőként az alkalmi öltözet = vagy nadrágkosztüm vagy (nem mini) szoknya csinos blúzzal és egy elegáns cipővel, a felsoroltak közül egyik sem rikító színben....

2022. máj. 24. 11:42
 12/13 anonim ***** válasza:
69%
Milyen vizsga lesz? Amilyen vizsgákon eddig voltam (érettségi, nyelvvizsga, egyetemi vizsgák) simán megfelel, senkit nem láttam komolyabban kiöltözve. A papírok átadóin sem.
2022. máj. 25. 09:36
 13/13 anonim ***** válasza:
48%

Nekem az már alkalminak számít, vagyis pl egy átlagos magyar esküvőre simán felvenném.

Vizsgázni viszont tényleg inkább szoknya blúzban mennék, bár az is számít milyen szak, nálunk már alapszakon is eléggé lazán vették az öltözködést, mesteren meg pláne, farmerban volt a diák is, oktató is.

2022. máj. 25. 12:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!