Ezek a színek összeillenek? Ha nem, akkor melyike(ke)t kell száműzni, hogy a többi összeilljen? Több összeillő variációt írj, pl. ha szerinted az arany és az ezüst nem passzol, akkor írj 2 variációt, az egyikben arany, a másikat ezüst legyen.
Figyelt kérdés
🎨 Fekete
🎨 Fehér
🎨 Nude (= bézs, testszínű)
🎨 Navy (= tengerészkék, sötétkék)
🎨 Világoskék
🎨 Menta (= pasztell türkiszzöld)
🎨 Arany (fényes, metálos, csillogó)
🎨 Ezüst (fényes, metálos, csillogó)
Légyszi új színnel ne nagyon egészítsétek ki a listát, főleg ha a nélkül a maradék nem állja meg a helyét.
2022. máj. 22. 18:43
1/3 anonim válasza:
Ha biztonságosan szeretnéd ezeket párosítani akkor a kékeket az összes többi egyikével bármilyen módon párosíthatod. A fekete fehér nude bármilyen kombinációban teljesen jó egymás mellett de az ezüstöt és az aranyat valóban nem jó ötlet párosítani
2/3 anonim válasza:
Ezüst és arany nem megy egymáshoz, fekete és fehér (nude színekkel nem kísérleteztem sokat de elvileg ők is) bármihez illik, amit eddig tanultam hogy maximum 3 színt használj és ha egy színből csak keveset használsz, köszönjön vissza máshol, szóval ha pl egy fekete nadrághoz és bézs felsőhöz kék cipőt veszel akkor a táskád vagy a nyakláncod is legyen kék.
3/3 anonim válasza:
Attól függ mihez. Ha öltözködés szempontjából, akkor egyetértek az utolsóval. Ha csak úgy, akkor szerintem nagyjából jók, de az ezüst és az arany tényleg nem passzolnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!