Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fogyástól "összemehet" a...

Fogyástól "összemehet" a lábam? (lábméret)

Figyelt kérdés

Alapvetően 37-es a lábam, eddig mindig 37-es cipőket hordtam, nagyon ritkán adódott olyan, hogy 36-os vagy 38-as kellett, de tényleg csak 1-1 alkalommal fordult elő. Mostanában azonban egyre többször jobb rám inkább a 36-os cipő, az elmúlt cipővásárlásaim alkalmával is mindig 36-osat vettem. Vagy a másik, amikor a 37-es nagy, a 36-os kicsi, na ez a legjobb...

Nem tudom ezt hova tenni, csak arra tudok tippelni, hogy az elmúlt egy évben lefogytam 5 kilót, lehet emiatt?

Anyukámnál meg pont ennek az ellentétje van, neki 38-as a lába, de mostanában gyakrabban kell neki 39-es, ő meg hízott.

2022. máj. 21. 18:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ hogy mennyit fogysz, az az 5 kiló annyira nem sok, pláne ha magasabb vagy.

Amit inkább el tudok képzelni, hogy vizesedés van, a lábad megduzzadt, és ettől változott a méret?

2022. máj. 21. 18:42
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Keskenyebb lehet, ha nagyon sok felesleg volt rajtad. 5 kg-tól nem.

Biztos a cipők nagyobbak.

2022. máj. 21. 18:50
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem vagyok magas, 163 centi vagyok.
2022. máj. 21. 19:12
 4/5 anonim ***** válasza:
86%
5 kilótól nem, nekem 20tól kisebb lett.
2022. máj. 21. 19:34
 5/5 anonim ***** válasza:
5 kg ehhez kevés, ez ilyen 20-30 vagy még többnél fordulhat elő. Inkább esélyes, hogy egyre elbaszottabb a cipők méretezése és inkább a nagyobb felé tendál. 12 évesen nagyon vékonykán 36-os cipőket hordtam, jók voltak, most 10 évvel később a 35 is sokszor nem jó. Pedig nemhogy fogytam, híztam bőven. A táblázatokban is olyanokat látok, hogy eldobom az agyam, van márka, ahol a 35-ös talphosszhoz írt cm sokszor 23 meg 24! cm, ami máshol 36-37 vagy akár 38-as méretnek felel meg.
2022. jún. 14. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!