Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nők, hol vesztek sima ingeket,...

Nők, hol vesztek sima ingeket, akár munkába járáshoz?

Figyelt kérdés

Nekem nem munkába kell, de gondolom azok, akiknek munkaba kell ingeket hordani, jártasabbak ebben.

Nem hazudok, rengeteg üzletbe bementem és megnéztem a honlapot is, de eddig sehol nem találtam egy sima, hosszú ujjú, egyszerű fehér inget, ami nem oversized, nem mintás, nem crop top szerű, hanem olyan, amit vizsgára fel lehet venni. Jó, egyet láttam 50 ezerért, valami márkásat, de azt nem fogom megvenni.

2022. máj. 21. 07:23
 1/7 A kérdező kommentje:
Mindegyik oversized, úgy nézek ki bennük, mint egy tehén, nagy rám, akkor is, ha betűröm.
2022. máj. 21. 07:24
 2/7 anonim ***** válasza:
H&M basic részleg, de mangoban, orsayban is lattam.
2022. máj. 21. 08:32
 3/7 anonim ***** válasza:
Blúzokat régebben az Orsayban, nagyon sajnálom, hogy ők bezárnak. De a H&M (és néha a Reserved is) tart elég jókat.
2022. máj. 21. 08:48
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem is tudtam, hogy bezár az orsay, csak a honlapjukon olvastam, hogy az online értékesítést állítják le, de azt hittem, ez csak a webshopra vonatkozik.
2022. máj. 21. 08:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Sajnos nem, a német anyacég csődbe ment. :(
2022. máj. 21. 08:51
 6/7 anonim ***** válasza:

En használtan szoktam venni.

Nagyon jó pamut blúzokat lehet venni, pár száz forintért.

2022. máj. 21. 09:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem kötelező dress code a fehér ing. A fent említett üzletekben veszem, illetve sokat találtam turkálóban, nagyon jó állapotban, mert ezeket mások inkább alkalmakra viselik és nem megy tönkre.
2022. máj. 21. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!