Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez az óra jó lenne?

Ez az óra jó lenne?

Figyelt kérdés

Olyan karórát szeretnék 3-4 millió forint között, amit szinte állandóan hordhatok, tehát munkában (öltönyhöz) és szabadidőmben is… És relatíve visszafogottabb.

Valamint nem lenne hátrány, hogyha meg lenne az esély arra is, hogy növeli az értékét az évek alatt…

Persze tudom, hogy ennél az árkategóriánál az nagyon ritka.

Jelenleg van egy 42.7 mm-es Seikom (1 millió forint alatti), ami kicsit nagy az én vékony csuklómhoz (16.5 cm a körmérete), tehát hozzáértőbb szemeknek lehet kicsit nevetséges, meg amúgy sem a legelegánsabb modell.

Ezt néztem ki: [link]

Mi erről a véleményetek? Jó lehet erre a célra?

Illetve lehetséges, hogy ehelyett inkább egy még kisebb, 40mm-es, vagy az alatti órát kéne néznem? Ha igen, tudtok valamit ajánlani?

2022. máj. 19. 21:20
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem értek hozzá, de nekem tetszik. Elegánsabb és lazább szettekhez is passzol.

20/N

2022. máj. 19. 21:36
 2/5 anonim ***** válasza:
Maga az óra jó csak nagy.
2022. máj. 20. 11:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Maga az óra nem nagy, viszont a te csuklódra az lesz. 16,5 centis csuklóra szerintem a 40 a nagyon max, 36-40 a neked ideális. Maga a "Zsezser" király márka, nem fogsz benne családni. Bár én ennyiért inkább Breitlinget vagy IWC-t vennék, esetleg egy Rolex Milgauss vagy Explorert ha kicsit rádobsz. Természetesen ízlések és pofonok. Az értéke viszont nem fog nőni mert alap acél modell, a kereslet pedig nem nagyobb rá a kínálatnál.
2022. máj. 20. 13:29
 4/5 anonim ***** válasza:

Figyu, amit befektetésne veszünk, azt vitrinben tartjuk és cérnakesztyűt húzva fogdossuk.

Napi használatban folyamatosan jelennek meg rajta a karcok, csökken az értéke.

JL mar eléggé felső kategóriás, megbízható és tartós óra. Ha tetszik, vedd meg.

2022. máj. 20. 14:28
 5/5 anonim ***** válasza:

3

Egy sima három mutatós órának igen is sok a 41mm. Ha nem kronográf nincs lünetta akkor semmi értelme és szarul néz ki minden csuklón,a vastagon is. Csak sok gyártó nem jött még rá hogy a nagy óra őrületnek már vége vagy 10 éve és az alap modelleknek nem 40 mili felett kéne lenni hanem 36-38mm között.

2022. máj. 22. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!