Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondoltok erről a karóráról?

Mit gondoltok erről a karóráról?

Figyelt kérdés
[link]

2022. máj. 18. 17:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
73%
Csúnya,túlárazott designer óra amit prémiumként árulnak.
2022. máj. 18. 17:09
 2/13 A kérdező kommentje:
Hogy lenne már designer óra a hublot???
2022. máj. 18. 17:28
 3/13 anonim ***** válasza:
25%
Nem annyira jön be de még mindig ezerszer ez mint egy Rolex.
2022. máj. 18. 17:31
 4/13 A kérdező kommentje:

#3.

Ezzel én is hasonlóan vagyok.

Amúgy a kifejezetten visszafogott, laza viselethez gyártott órákat preferálom, de nekem speciel ez valamiért nagyon tetszik…

Csak nem nagyon tudom, hogy egy ilyet mihez kell felvenni :D

2022. máj. 18. 17:44
 5/13 anonim ***** válasza:
92%
Tisztelem és imádom Jean-Claude Bivert, de a Hublot az a "luxus" óragyártás legalja. Ezt bármilyen órás szaki nyíltan felvállalja. Ennél már csak a Jacob&CO és a Richard Mille a nagyobb okádék.
2022. máj. 18. 18:16
 6/13 anonim ***** válasza:
26%

5

Nagyon nem. A Hublot szerintem pont azért jó mert próbálnak valami újat csinálni. A Rolexnél az utóbbi 40 évben a legnagyobb újítás az volt hogy kombináltak egy zöld lünettát egy fekete számlappal. Rolex, Patek, AP, VC és társai az unalomig ismert órákat dobálják ki minden évben. A tervező csapatot már 30 éve kirúgták. Ehhez képest a Hublot próbál újítani és ezt nem is adja drágán.

2022. máj. 18. 18:22
 7/13 Noren1989 ***** válasza:
92%

Nekem ez nem tetszik.

A jóval klasszikusabb dizàjnokat kedvelem, ezt még ízléstelen újgazdagként sem hordanàm.

2022. máj. 18. 18:50
 8/13 anonim ***** válasza:
97%
Elképzelni se tudom, hogy olyan ruhát vegyek fel amihez ez menne, nevezzetek bár maradinak.
2022. máj. 18. 19:26
 9/13 anonim ***** válasza:
92%
#6 Igen csak az a különbség hogy a Patek, AP, Rolex, Vacheron 100-300 éves márkák, a Hublot pedig 40. Kellemetlenül összelopkodtak amit tudtak, aztán összegyúrtak belőle valamit amit sokszorosan túlárazva eladnak az újgazdag stílus nélküli emberkéknek. Persze hogy a Rolex és a Patek nem próbál újítani...ami tökéletes azon nem kell radikálisan változtatni. Legutóbb mikor a Nautilusra rákerült a gumiszíj majdnem kitört a forradalom :D
2022. máj. 18. 19:31
 10/13 anonim ***** válasza:
9%

9

Ha soha nem újítottak volna akkor nem léteznének ezek a modellek. Anno akkor is eret vágtak magukon az újgazdagok amikor a szentháromság sorban elkezdte kidobálni a saját acél sportórájukat most meg az Overseas a Nautilus meg a Royal Oak toronymagasan a legnépszerűbb modelljeik. Ez nem a nívó meg a történelem miatt van hanem mert minimális energiabefektetéssel akarnak mocskos sok pénzt keresni.

2022. máj. 18. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!