Ez a webaruhaz kamu lenne?
Cipokwebaruhazhu.com
Az oldal legit-nek tűnik csak hát nincs email címük és tel.számuk kiírva, viszont vevő szolgálat az van. Ha valaki rendelt már onnan akkor kérlek mond, hogy biztonságos-e vagy nem, mert addig félek rendelni.
A domain (weboldal) elvileg 10 hónapja jött létre de most nem tudom ez jót jelent-e.
Cipők eléggé olcsóak de maga a weboldal eléggé kifejlesztettnek tűnik, és elírásokat sem láttam benne.
"Az oldal legit-nek tűnik csak hát..."
Nem, ez az oldal nem tűnik legit-nek...
Gyakorlatilag minden létező intő jelet megtalálsz rajta, ami után erősen élhetsz a gyanúval hogy ez egy kamuwebáruház...
Egyébként ha már az oldalon nem láttam ugyan ez az oldalt 10-szer. "ez kamu/megbízható webáruház?" kérdések alatt, akkor egyszer sem.
1:1-ben ugyan ezt a weboldalat, amit betölt.
Csak tudod mi az érdekes? Hogy mindig másik url címről üzemelt...
Bocs, hogy még egy hsz-t írok, csak utólag jönnek még gondolatok.
Egyébként ez a template, az eredeti hiteles és hivatalos Nike oldalt próbálja leutánozni.
Bármi más címe, ami ilyesmi kinézetű cipős weboldal fut, amit ez a weboldal design-t majmolja, azt szinte garantálom neked hogy kamus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!