Nem lepődök meg ha megszűnnek. Nagyon drága a versenytársaihoz képest viszont minőségben nem nyújt sokkal többet. Ilyen árakkal nem versenyezhet a Sinsay, Cropp és egyéb üzletekkel.
2022. máj. 13. 16:59
2/13 A kérdező kommentje:
azért messze nem azonos a kínálata az általad említettekkel...
Ezek a sinsay és a többi lengyel cég eléggé a max. 20-30 éves korosztályt célozzák meg a kínálatukkal. Az Orsay-ben legalább voltak olyan cuccok, amit 40 fölött is fel lehetett venni.
Nekem már a Camaieu és Promod kivonulása is "fájdalmas" volt - tényleg nem tudom, hol keresgéljek...
Az inditexes boltok (Zara, bershka stb.) nagyon nem jönnek be...
2022. máj. 13. 17:02
3/13 anonim válasza:
Szerintem a weboldal kiszállítása is elég drága volt, én sose rendeltem onnan pont a szállítási díj miatt sem. Viszont sajnálom, mert találtam ott jó ruhákat, bár én mindig akciósan vásároltam ott, teljes áron sose vettem semmit. Amúgy szerintem pl. a Zara sokkal drágább, mint az Orsay volt.
2022. máj. 13. 17:06
4/13 A kérdező kommentje:
Én click&collect vásároltam webshopból, ha a boltban épp nem volt a méretem... Tehát így nem volt száll.ktsg.
És igen, a Zara azért jelentősen drágább - és nem annyival jobb minőség. De nekem inkább a ruhák-szoknyák stílusa nem jön be. Vagy túl rövid, vagy pongyola-stílus :-D, nem igazán alkalmas munkahelyi/irodai viseletre.
2022. máj. 13. 17:09
5/13 anonim válasza:
A jó elegáns márkák sorsára jut, mint a Terranova, Sisley, vagy Marks & Spencer.
2022. máj. 13. 20:09
6/13 anonim válasza:
Maradt a turi.
2022. máj. 13. 20:13
7/13 anonim válasza:
Hát nem tudom, de nagyon elkeserítene, ha így lenne. Szerintem nem volt drága. Farmerok kb 10-ért voltak, és máshol is annyi. Felsők meg voltak normálisak a 30+ korosztálynak is. Én nagyon szeretem, a ruháim 99% -a onnan van. Ha akció volt meg potom pénzért lehetett vásárolni, tök jó darabokat. Én click&collect-tel vásárolok így nincs száll. költség.
2022. máj. 13. 21:36
8/13 anonim válasza:
Igen, meg fog szűnni
2022. máj. 13. 21:45
9/13 anonim válasza:
Hát én nagyon nem örülnék neki. Jó drága, de ha minőségibb ruhadarabot akar az ember arra kiad annyit. Vettem newyorkeres bőrdzsekit 2-3k-el volt olcsóbb, mint az orsayes és papírvékony volt. Most orsayban vettem kellően vastag, szép fazon mély zseb és nem úgy néz ki, mint ami hamar szét akar menni
2022. máj. 14. 11:22
10/13 Grg76 válasza:
Az üzletek is bezárnak, épp ma tudtam meg az egyik boltban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!