Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Létezik olyan ember, akinek...

Létezik olyan ember, akinek semmi nem áll jól?

Figyelt kérdés
Mert anyám rám azt mondja, hogy nekem kb. semmi nem áll jól. Ha valami zöld színűt veszek fel, akkor már egyből jön azzal, hogy hogy tudok olyat viselni. De kb. minden színre ezt mondja. Ha hosszú szoknyát vennék fel, akkor vénasszonyos vagyok, meg hogy mindenki nadrágban jár, kit látok én szoknyában, mikor nem is divat. Ha meg olyan meleg van, hogy én felvennék egy nagyon rövid nadrágot, akkor miért, hiszen nincs tökéletes testem, tiszta narancsbőrös vagyok, mit akarom magam mutogatni 27 évesen.
2022. máj. 11. 21:04
 1/9 A kérdező kommentje:
Amit még leírnék tudom én is nem vagyok tökéletes, bár leírom, hogy 172 cm, és 50 kg vagyok.
2022. máj. 11. 21:05
 2/9 anonim ***** válasza:
94%
Ó drága szívem. Én még csak-csak mondhatom a 127 kilómmal, hogy semmi sem áll jól, de te? Anyukád irigykedik az alakodra. Mondjuk ez nagyon gáz, de az már másik kérdés.
2022. máj. 11. 21:36
 3/9 A kérdező kommentje:
Azt mondja egyáltalán nem irigy rám, és semmi ízlésem sincs. Viszont ő hiába olyan 80 kg, mégis tudja neki mi áll jól.
2022. máj. 11. 21:37
 4/9 anonim ***** válasza:
78%

Következő megjegyzésnél mondanám, hogy lehet, hogy semmi nem áll jól nekem, de ennél nagyobb problémám is van, nevezetesen, hogy nem támogatnak és nem kezelnek felnőttként.

Egyébként a két szám jó alakot sejtet. Persze a stílus az komplexebb dolog, de ilyen alakra bőven lehet csinosan öltözködni.

2022. máj. 11. 21:53
 5/9 anonim ***** válasza:
86%

Hát, egy 170 kilós embernek már valóban nehéz bármit is találni, ami jól áll, de egy teljesen átlagos, sőt inkább vékonyabb alkatú fiatal nőnek kizárt dolog, hogy ne álljanak jól a ruhák.

Anyukád nem azért mondja ezeket, mert így van, hanem mert rosszindulatú. Amúgy is hülyeségeket beszél. Nagyon is sokan hordanak pl hosszú szoknyát.

De ha gondolod, írj privátban, divattal foglalkozom, szívesen segítek megtalálni a hozzád illő stílust. :)

2022. máj. 11. 23:22
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Anyud feltekeny.
2022. máj. 12. 08:36
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Vagy ha nem féltékeny, akkor kontrollmániás. Nem tudja elengedni, hogy már nem vagy gyerek, minél több mindenbe beleszólna, előírna, akárcsak gyerekkorodban.
2022. máj. 12. 08:50
 8/9 anonim ***** válasza:
81%
Anyukád egy gyökér.
2022. máj. 12. 09:20
 9/9 anonim ***** válasza:
Nagyon vèkony lehetsz, gondolom irigy rád anyukád.
2022. máj. 12. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!