Mi az abszolút kedvenc cipő márkátok hétköznapi, utcai viseletre?
Figyelt kérdés
Nekem elég sok cipőm volt már, de nálam az abszolút favorit az Ecco. Elnyűhetetlen és évek után is ugyanolyan jó a tartása, mint újonnan, sose volt még ilyen jó cipőm. Ha jól tudom náluk saját válogatott bőrből dolgozzák fel a cipőhöz az anyagot, meg is kérik az árát, de cserébe jó minőség nagyon.2022. máj. 11. 15:04
11/15 A kérdező kommentje:
New balance a másik kedvencem, baromi kényelmes.
2022. máj. 12. 21:43
12/15 anonim válasza:
Mustang, Jack Jones.
Nike nekem se jött be.
13/15 A kérdező kommentje:
Egyébként talán a legkényelmetlenebb cipőm a márkásak közül az egy elcseszett sarkú, gyártási hibás Adidas volt, meg egy Bugatti.
2022. máj. 12. 21:47
14/15 anonim válasza:
Meg régen egyszer vettem h&m-ben egy noname kék cipőt és kb 3-4 évig bírta és szuper kényelmes volt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!