Hol lehet venni ilyen, illetve hasonló cipőt/csizmát? És kb. menyiért?
2010. szept. 17. 14:46
1/8 anonim válasza:
humanic-ba láttam... de az elsőt nem ajánlom,nyomja a lábad és nagyon ronda...:S
2/8 anonim válasza:
Nekem hasonlóm van mint az első.Deichmanba vettem.Ja,és nagyon kényelmes.
3/8 anonim válasza:
nekem is olyan van mint az első (csak nem szalag a fűzője hanem normál cipőfűző. Tescoban vettem 2500Ftert es az egyik legkenyelmesebb cipőm;)
4/8 anonim válasza:
az első nagyon szép...én is ilyet szeretnék, bár nekem mind1, hogy szalag-e, vagy cipőfűző van benne, a lnéyeg, hogy kötős legyen, kerekorrú és magassarkú :) Jövőhét megyek nézni. De egyébként a new yorkerben, promodban, és humanic katalógusában láttam hasonlókat. a deichman oldalán nem láttam semmi ilyesmit.
5/8 anonim válasza:
Bocsi, 3., a tescoban mikor vetted?:D Mert ha mostanában, lehet megnézem azt is :)
7/8 anonim válasza:
Kár:D Azért köszi:) Kérdező neked meg sok szerencsét a cipővadászathoz:D Azt elfelejtettem, hogy a promodban 13-ért, a new yorkerben 10-ért láttam, a humanicban nem tudom, mert nincs ár írva online.
8/8 anonim válasza:
jaj eza kis csizma nagyon szupi. kar hogy en most vettem nemreg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!