Valóban szégyellnivaló lenne a fehér láb nyáron? Bővebben lent.
Ez most komoly?
Nagyon megakarsz mindenkinek felelni, ugye? Én is kapok beszólásokat, mert fehér a bőröm. Na és? Nem fogok elmenni szolizni, ami rohadtul káros a bőrre. Nem fogok a napon se égni (nem szokott a bőröm barnulni), mert van, akinem nem tetszik a fehér bőröm. Attól még Én húzok fel szoknyát 30+ fokban, akkor is, ha megjegyzést tesznek. Takargassa magát más, Én nem fogok emiatt szorongani.
Nekem pont, hogy tetszik. Persze nem elegendő, meg mindenkin kicsit másképp mutat. Egyébként nem egyszer keltette már fel az érdeklődésem az ízlésemnek megfelelő alakkal, stílussal, egészében véve külsővel/megjelenéssel rendelkező hófehér lány az érdeklődésem. Engem a sok anyajegy zavar például.
Ha számít valamit, egyébként nekem is eléggé fehér a bőröm és ez nyáron sincs nagyon másképp még egy nyaralás után se, mivel naptej nélkül én 10-20 percnél tovább inkább nem vagyok napon. Tanultam már belőle :) Mondjuk én nem vagyok lány, de nem is szégyellem, mit szégyelljek benne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!