Ki lehet menni ilyenben az utcára vagy nagyon látszik, hogy fehérnemű?
Figyelt kérdés
Tehát ha csak ez van felül, nem veszek rá extra felsőt, kardigánt blúzt stb.?
2022. máj. 6. 23:22
A kérdező szavazást indított:
Hordható önmagában
Csak otthonra vagy alsó öltözetnek
Más ötlet (kifejtem)
39 szavazat
2/5 anonim válasza:
Ha nem átlátszó akkor ez egy sima trikó, ilyet simán fel lehet venni utcára.
3/5 anonim válasza:
Aki nem ért hozzá, az úgyse fogja tudni megmondani, hogy ez szoptatós felső és nem sima trikó.
Egyébként simán. Ép eszű ember nem fogja elvárni egy kismamától, hogy a szoptatós felsőjére még felvegyen egy pólót/pulcsit a kánikulába.
Aki pedig belédköt - bár utcán úgyse sokan mernek a szemedbe nézve kritizálni - annak hidd el, besavanyodott élete van és másban keresi a hibát ahelyett, hogy tükörbe nézne.
4/5 anonim válasza:
Rettentően homárkás ez a szerelés. Szerintem hanyagold.
5/5 A kérdező kommentje:
Semennyire sem átlátszó, mert vastagabb anyag, ráadásul a mellrész kétrétegű, az alsó rétegen a mell alatt gumis, ezért az olyan, mint egy sportmelltartó, ami össze van varrva a felsővel. De ebből kívül semmi nem látszik. A kérdésem főleg arra vonatkozik, hogy a pántja nem ciki-e, egyrészt van rajta egy kis műanyag kapocs, másrészt mégiscsak egy egyszerű gumipánt. Nem szoktam nézni, mások hordanak-e ilyeneket vagy különbözik a felülre vehető vékony pántos felső a fehérneműnek készülőtől.
2022. máj. 9. 22:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!