Férfiak! Számotokra mi az ami kényelmes egy női bugyiban? Milyen fazont hordotok? Kort is irjatok.
Figyelt kérdés
2022. máj. 4. 20:35
2/19 anonim válasza:
Tanga. A boxert utálom mert beleizzadok és nem szeretem hogy tapad valami a combomra
3/19 anonim válasza:
Én kizárólag tangát hordok, elsősorban féfi tangát, de van pár női tangám is. A női tangákat azért szeretem, mert általában szuper sztreccses anyaguk van, jól felveszik a formákat, és nagyon kényelmesek. Viszont nagyon kevés női tanga van ami elöl kellően széles a zacsinál. De ha találok ilyet, azt szívesen hordom. :)
4/19 anonim válasza:
Barátom az enyéimet hordja. Alig tudom visszalopni tőle.🙄
5/19 anonim válasza:
Szinte az összes típusút szeretem,még az olcsóbb kategóriában is van jófajta kényelmes.
6/19 anonim válasza:
Szinte mindig tangát hordok sokkal kényelmesebb ha jó a méret általába csak nőit hordok mert azt egyszerűbb beszerezni és nagyobb a választék is
7/19 anonim válasza:
Tangákat, g-string-et (vékonyabb pántos tanga). Az a jó hogy a fenekeden nem kell igazgatni hogy normálisan álljon, meg nem csúszkál összevissza. Melegben nem izzadsz bele annyira, plusz szerintem ha igényes vagy magadra szóval nem szőrős stb akkor jól is áll.
8/19 anonim válasza:
Én normál fazont hordok. Kellemes vékony, szellős az anyaguk, és ha jó a választás, akkor eléggé rugalmas. Nekem a Sloggi márka jött be.
9/19 anonim válasza:
Én a női tangákat szerettem. Főleg tiniként hordtam mert kényelmes és izgalmas is volt egyszerre. Mára átálltam a férfi tangákra, jobban elfér a cucc :) 33/F.
10/19 anonim válasza:
Én már próbáltam női tangát imádtam
Izgatott nagyon
Szeretnék majd keríteni jópárat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!