Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A pink illik a kékeszölddel ?

A pink illik a kékeszölddel ?

Figyelt kérdés
Mindkét szint szeretem. :)
2022. máj. 4. 13:01
 1/9 anonim ***** válasza:

Attól függ hogy mennyire harsány a két szín, milyen a te bőrtípusod, és mennyire vagy te magad is harsány személyiség.

Én pl felvennék olyan ruhát, ami egyszerre szürkés-kékeszöld és halvány fáradtrózsaszín színű, de csak akkor ha ez valamiféle minta, (pl rózsaszín alapon apró virágok) nem úgy hogy egy rózsaszín nadrág meg egy zöld felső.

2022. máj. 4. 13:10
 2/9 A kérdező kommentje:
aha ertem
2022. máj. 4. 13:12
 3/9 A kérdező kommentje:
Közép kékeszöld
2022. máj. 4. 13:13
 4/9 anonim ***** válasza:

De az mit jelent?

Mennyire élénk? Milyen a szaturációja?

2022. máj. 4. 13:19
 5/9 A kérdező kommentje:
Mindegy készítettem elő másik ruhát az előző előkészített kollekcióm meg vissza tettem a szekrénybe.Inkább halványabb mint élénkebb olyan türkiznek mondanám, szerintem sem passzol a két szín együtt mert mindkettő nagyon "nyomatékos " szín.
2022. máj. 4. 13:34
 6/9 A kérdező kommentje:
Ez nem ide tartozik de egyébként imádok a ruhákkal játszani,a színekkel,típusokkal.Mindig kb 12 napra előre össze teszem hogy azokon a napokon mi lesz rajtam,így ha mennem,főleg sietnem kell valahova nem okoz gondot,nem kell agyalni hogy mit vegyek fel és egy papírra fel írom hogy milyen lábbelit veszek fel a szettekhez.Ez olyan mint egy kisebb divat tervezés,elég esztétikus ruhákat szereztem be adományokból és konténereknél kihajított ruhákból.így rengeteg féle kombinációt tudok létrehozni.Csak megsúgom,amik adományokból vannak ruháim sokkalta szebbek és kifinomultabbak mint amiket a ruha üzletekben lehet venni.Egy jó ideje már hogy rendszeresen járok cuccokért amikor lejár a megszabott várakozási időm és így szedtem össze magam lábbeli,táska ruha és más cuccok terén.Sokat nem vaciltak mikor meg adták a rászorultsági igazolást róla nekem amit aztán csak be kellett vinnem.Bár van egy férfi aki minden héten visz ruha,cipőt mikor csak két havonta lehetne és elég bunkó öntelt is,nagy a pofaja is nem szimpatikus alak,de nem szól a kutya se neki hogy még nem vihet mert nem tellett le a megszabott idő amikor már újra vihet.
2022. máj. 4. 13:48
 7/9 anonim ***** válasza:
93%
mivaaan?
2022. máj. 4. 14:07
 8/9 Noren1989 ***** válasza:

#7, digger a Kérdező, vagy egy egyszerűbb lelkületű prosti.

Jött kicsit divatolni, ennyi az egész.

2022. máj. 4. 17:34
 9/9 anonim ***** válasza:
Rajtam jól mutat, azt tudom.
2022. máj. 5. 01:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!