2XL-es ruhából S? Hozzáértő át tudná alakítani?
Régóta tetszett egy bizonyos miniruha egy limitált kollekcióból. Hónapokig fontolgattam a megvételét, mert egyáltalán nem olcsó darab.
Egyébként így néz ki: [link]
Most szántam rá magam a megvételre, de mivel limitált széria, már csak 52-es, azaz 2XL-es méretben tudtam lecsapni rá.
Tekintve, hogy 34-38 körüli a méretem, - mellben és fenékben erősebb vagyok, így fazontól függ, mekkora ruha lesz pont jó - előre sejthető, hogy óriási lesz rám, viszont ezt a lehetőséget nem akartam elszalasztani, mert sehol nem találtam hasonlót.
Szerintetek varrónő vagy más hozzáértő ember ekkora méretkülönbségnél, ilyen speciális kivágásokkal is át tudja alakítani úgy, hogy viselhető legyen számomra?
99%, hogy lehetetlen!
Tök máshol vannak a szűkítő varrások, az egész fazon torzulna....
2: még az sem elég... ízekre szét kell szedni az egész ruhát, és aztán hogy újra össze tudja-e varrni hogy kis méretben ugyanúgy álljon a kérdezőn.... erősen kérdéses... A költségekről nem is szólva...
Egyszerűbb lenne anyagot venni, és megvarratni. Szabással együtt olcsóbb lenne, mint ezt szétszedni, és kínlódni vele...
Az egészet szét kell szedni, a gyöngyöt leszedni, fecnikre szetbontani, és akkor utána TALÁN lehetséges kivágni belőle ugyanebből egy kisebbet. És aztán azt összevarrni elölről, és utána rávarrni a gyöngyöt újra, stb, stb....
És akkor még mindig ott van a lehetőség hogy hülyén fog kinézni, hiába a méreted.
Jobban jársz, ha ezt így elviszed a méteráru boltba, megkeres az eladót hogy adjon ugyanolyan anyagot, mert akarsz a ruhából egy másolatot, és aztán azt elviszed a varrónőhöz és ő leveszi a mintát, kicsinyíti, és kiszab és megvárta egy teljesen új ruhát a méretedben.
Konkrétan ez a 40.000 Ft egy pénzkidobás volt, jobban jártál volna ha a képpel elmész a varrónőhöz és csináltatsz egy hasonló ruhát.
Ez a varrónőnél minimum 10.000 Ft lesz, de ez csak a nagyon vidéki nagyon alacsony ár.
Szimplàn újra kell szabni az egészet.
A díszítéseket valszeg lehet hasznàlni az új darabon is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!