Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 2XL-es ruhából S? Hozzáértő...

2XL-es ruhából S? Hozzáértő át tudná alakítani?

Figyelt kérdés

Régóta tetszett egy bizonyos miniruha egy limitált kollekcióból. Hónapokig fontolgattam a megvételét, mert egyáltalán nem olcsó darab.

Egyébként így néz ki: [link]

Most szántam rá magam a megvételre, de mivel limitált széria, már csak 52-es, azaz 2XL-es méretben tudtam lecsapni rá.

Tekintve, hogy 34-38 körüli a méretem, - mellben és fenékben erősebb vagyok, így fazontól függ, mekkora ruha lesz pont jó - előre sejthető, hogy óriási lesz rám, viszont ezt a lehetőséget nem akartam elszalasztani, mert sehol nem találtam hasonlót.

Szerintetek varrónő vagy más hozzáértő ember ekkora méretkülönbségnél, ilyen speciális kivágásokkal is át tudja alakítani úgy, hogy viselhető legyen számomra?

2022. máj. 4. 11:39
 1/6 anonim ***** válasza:
80%

99%, hogy lehetetlen!

Tök máshol vannak a szűkítő varrások, az egész fazon torzulna....

2022. máj. 4. 12:18
 2/6 anonim válasza:
100%
Hát ide valami elég komoly varrónő kéne
2022. máj. 4. 12:53
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

2: még az sem elég... ízekre szét kell szedni az egész ruhát, és aztán hogy újra össze tudja-e varrni hogy kis méretben ugyanúgy álljon a kérdezőn.... erősen kérdéses... A költségekről nem is szólva...

Egyszerűbb lenne anyagot venni, és megvarratni. Szabással együtt olcsóbb lenne, mint ezt szétszedni, és kínlódni vele...

2022. máj. 4. 12:57
 4/6 anonim válasza:
100%
#3 Kettes vagyok, igen ugyanerre gondoltam egyébként hogy ennyi erővel inkább megkéne varratni minthogy az adott ruhával szenvedni
2022. máj. 4. 13:09
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Az egészet szét kell szedni, a gyöngyöt leszedni, fecnikre szetbontani, és akkor utána TALÁN lehetséges kivágni belőle ugyanebből egy kisebbet. És aztán azt összevarrni elölről, és utána rávarrni a gyöngyöt újra, stb, stb....

És akkor még mindig ott van a lehetőség hogy hülyén fog kinézni, hiába a méreted.

Jobban jársz, ha ezt így elviszed a méteráru boltba, megkeres az eladót hogy adjon ugyanolyan anyagot, mert akarsz a ruhából egy másolatot, és aztán azt elviszed a varrónőhöz és ő leveszi a mintát, kicsinyíti, és kiszab és megvárta egy teljesen új ruhát a méretedben.

Konkrétan ez a 40.000 Ft egy pénzkidobás volt, jobban jártál volna ha a képpel elmész a varrónőhöz és csináltatsz egy hasonló ruhát.

Ez a varrónőnél minimum 10.000 Ft lesz, de ez csak a nagyon vidéki nagyon alacsony ár.

2022. máj. 4. 13:17
 6/6 Noren1989 ***** válasza:
100%

Szimplàn újra kell szabni az egészet.

A díszítéseket valszeg lehet hasznàlni az új darabon is.

2022. máj. 4. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!