Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Geox cipő-megéri? Nem merem...

Geox cipő-megéri? Nem merem megvenni.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Sportcipőt/kényelmes mászkálós, de jól kinéző cipőt szeretnék venni. Így jutottam el a Geox márkáig. Az ára borsos, viszont nem tudom minőségben manapság milyen.

Láttam egy index fórumot- soha többet Geox címmel-és bevallom nagyon elbizonytalanított.

Vett mostanában valaki Geox sport cipőt (felnőtt, női v férfi)?

Mik a tapasztalatok? Érdemes megvenni?

Köszi! :)

2022. máj. 3. 09:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Egyik markatol se varj sokat, akarmilyen cipot vehetsz, mindket karban kell tartani, de idovel eldeformalodik, esetleg szetmegy. Anyagtol fuggo, a bor/mubor talan hamarabb lesz csunya, ha megtorik.
2022. máj. 3. 10:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem volt korábban egy bebújós félcipőm. Utána egy bokacipőt vettem. Mindegyik nagyon jó. Kényelmes, viszonylag tartós is. Szeretem ezt a márkát. Azóta felfedeztem, hogy van magas sarkú alkalmi cipőjük is. Vettem egy olyat is. Jó minőség, szépen ki van dolgozva.
2022. máj. 3. 10:40
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) beruházok egyre, maximum így jártam. Ennek a márkának a modelljei ízlésesek nekem, tetszik a kialakításuk-ez is döntő.
2022. máj. 3. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!