Tényleg gáz, hogy "így" öltözködöm? Min változtassak?
19 éves lány vagyok,és végre úgy érzem,hogy megtaláltam a hozzám illő stílust,anyukám szerint viszont most jött el az a kor,hogy nőiesebben öltözködjek.
Hétköznapokra és bulikba is a következőt viselem: farmer(ebből van szinte minden stílusból egy-egy),póló vagy trikó,kardigán,bőrdzseki, és általában tornacipő.
Anyukám szerint magassarkút kellene hordanom és kivágott mindenféle csajos ruhát.
(Retro,Converse,Zara,Bershka,Pepe Jeans és Gas ruháim vannak)
Szerintetek változtassak a stílusomon?Ez tényleg gáz így?
(természetesen ha az alkalom megköveteli akkor nagyon nőcisen is fel tudok öltözni,de a mindennapokban így érzem magam jól)
21 évesen is viselem ezeket.
De ha nőiesítenél, lehet apróbb változtatásokat csinálni, pl. egy szövetkabátka, vagy ha van pl. egyszerűbb lapos cipőd (nem a tornacipő!), akkor nagyon jó ötlet a cipőfűző helyére egy szép szalagot befűzni, én most láttam, és nagyon tetszik. :) Egy-egy aranyos kitűző, egy szép, ízléses kendő vagy sál, ékszerek, de most divat pl. a kardigán nőies verzióban, csipkés stb, az egyszerre kényelmes és csinos. Ha pl. így jó.
De ha azt érzed közel Magadhoz, amit viselsz, akkor ne változtass, mert nem fogod jól érezni Magad... :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!