A-s mellemre miért csak B meltartókat érzem jónak?
Figyelt kérdés
Szóval nem vagyok egy nagy áldás, ottalvós prograban csajokal öltöztünk és megszóltak, hogy mekkora melltartót hordok én a kis testemhez képest. Azóta felmértem a készletem, és való igaz, hogy a kosárhoz képest a mellem kicsi, kb. fele van kitömve benne. Ugyanakkor ha megpróbálok egy A-s melttartót, az teljesen kitölti, viszont borzalmasan kényelmetlen is és szorít is!
Márkás és nem márkás melltartóim is vannak, szóval elmondhatom, hogy túl vagyok már pár boltpróbán.
Mert a méretjelzésekre nincs objektív szabály, minden gyártó úgy jelez, ahogy neki tetszik. A legtöbb ember meg szivesebben vesz B-s melltartót, mint A-t, mert jobban esik a lelkivilágának.
2022. ápr. 28. 11:37
3/7 anonim válasza:
Nem lehet, hogy a körméretből kellene nagyobb a kosár helyett? Én is jártam úgy, hogy ugyan A kosaras voltam, de a legtöbb üzletben 75A volt a legnagyobb méret, én viszont 80A voltam, emiatt szorított a 75A, a 80B-t viszont nem töltötte ki a mellem.
2022. ápr. 28. 12:33
4/7 A kérdező kommentje:
Próbáltam már 80at de az laza volt. Nem lehet, hogy elbszodott egy mellem van? :D
Most viccen kívül
2022. ápr. 28. 12:34
5/7 anonim válasza:
Nem lehet, hogy nem kéne mindenféle hülye rüfke beszólását a szívedre venni? Most viccen kívül.
Vegyél olyan melltartót, amiben kényelmesen érzed magad. Másnak meg ehhez semmi köze.
2022. ápr. 28. 13:58
6/7 Noren1989 válasza:
Amiket próbàlgatsz, push-up, esetleg super push-up jelzésűek?
Am asszem a kosàrméretet a mell alatti és bimbón mért kerület különbségéhez tàrsítjàk, ha van időd, meg szabócentid, csekkelj rà!
2022. ápr. 29. 04:42
7/7 anonim válasza:
Nekem talán egy melltartóm volt, ami tényleg passzolt rám és az pont nem volt márkás sem, vagy a Lidl-ben vagy a Tescoban vettem, már nem is emlékszem. Én méretezés alapján abszolút nem tudok melltartót vásárolni, lemértem vagy 20x, de mikor elkezdek próbálni gyakorlatilag köze nincsen a papírformához… Illetve szerintem a melltartók kialakítása mellett az is nagyon sokat számít az, hogy milyen alakú a melled és hol helyezkedik el, pl. milyen távolságra vannak egymástól. Most ez lehet hülyén hangzik, de nekem is van mikor a kisebb méret kicsi, a nagyobban pedig nem úgy áll a mellem ahogyan kellene és marad egy kis üres rész, nem tölt ki, mert egyszerűen ott már nincs is mellem. Én egyébként a legtöbbször sportmelltartót és braletteket hordok, mert már meguntam, hogy a kosaras melltartók között nem találok megfelelőt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!