Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol tudnék kis mellre melltart...

Hol tudnék kis mellre melltartót venni, ami csinos is?

Figyelt kérdés

Eddig ami bevált az ugyebár gyerekosztályon vásárolt 70A méret, merevítő nélküli. Olyasmi mint egy sportmelltartó, kényelmes is. Viszont egyáltalán nem csinos, nem nőies, hisz gyerekmelltartó és ruhát, atlétát nem nagyon tudok felvenni felé úgy, hogy ne látszódjon ki itt ott.

Ruhaüzletben ha felpróbálom a 75A méretet, ami általában a legkisebb ami van, nem jó sajnos, pont egy picit nagy. Nem is értek a melltarókhoz, hisz nem sok lehetőségem van :( .

Valaki hátha tud ajánlani jó üzletet Debrecenben és környékén vagy online rendelési lehetőséggel üzletet.

Nem akarok amúgy push up-ot és nem szeretnék merevítőt bele. A lényeg, hogy a méretem legyen és tudjak atlétát, ruhát stb felvenni.

2022. ápr. 27. 11:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Sinsayben vannak ilyenek, nézd meg a honlapon. Azt hiszem, 70A méret is szokott lenni :)
2022. ápr. 27. 11:11
 2/6 Metionin ***** válasza:
100%
Nézz szét a bralettek között, van sok szép darab. Sinsayben tényleg jók vannak, nekem is van onnan több.
2022. ápr. 27. 14:48
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Hogy őszinte legyek, nekem ugyanez a bajom. Sinsay, Pepco, máshol nem találtam jót. Nyilván nem óriási minőség, de egyedül ott van a méretemben, és nem a gyermekosztályon.
2022. ápr. 27. 16:56
 4/6 Noren1989 ***** válasza:
48%
H and M-ben vettünk asszem régen ekkoràkat.
2022. ápr. 27. 17:58
 5/6 anonim válasza:
100%
Nekem is nagyon kicsi melleim vannak, 70A-t hordok. De a Tezenisbe találtam nagyon szép csipkés melltartót ami nagyon jó, merevítő nélkül, és csak vékony szivacs van benne.
2022. ápr. 27. 19:03
 6/6 A kérdező kommentje:

Gondoltam leírom, mire jutottam :).

Rendeltem párat a shein-ról xs méretben (pl pánt nélkülit) és nagyon bejöttek. Sinsayről is van egy, de az nem annyira nyert meg. Bementem még egy kínai boltba is, ott a 70A méret tényleg 70A, találtam egyet, ami kényelmes is és szuper, de kicsi volt a választék.

2022. okt. 5. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!