Megéri fake sneakert venni?(Jordan, Dunk stb)
Mit mondjak?Tini vagyok(17 év), nyilván nincs 120K csak úgy elkölteni cipőkre.Találtam egy fake oldalat ami Jordaneket és egyéb cipőket árul.(Hype.Brands.hu)A képeken nem igazán lehet észrevenni, hogy mind kamu(nyilván a sneakerekhez pontosan értők kíméljenek)és nagyon gondolkozok, hogy onnan vennék egy cipőt. Ami alapjáraton 120K , azon az oldalon az 30K.Mit gondoltok, mennyire lenne gáz?Illetve ha rendeltetek már onna írájtok le véleményeteket.
Ui: lehet hogy ezt a kérdést még megbánom!:D
1.: Itt a hamisakat áruló boltot reklámozod? A moderátor kibannol érte!
2.: Minek neked IS ilyen cipő? 100-ból 99 ezt hordja? Nem akarsz egyéniség lenni? Jobb birkának a tömegben?
3.: Annyiért valódi, bőr, VASS cipőt, vagy western csizmát vennék.
Ha feltűnik számomra egy ember, akin olyan márka van amit én is kedvelek, és meg is veszem ha kibírom fizetni, első hogy a ruháját vagy a cipőjét nézem, én sem egyből a komolyabb cipőket újítottam be, '11ben még nettó 90ért dolgoztam, ma azért már javult a helyzet, de fel vagyok készülve már hogy előbb utóbb külföldi munka lesz ebből az egész forintoskodó életből, Te még erről nem sokat tudsz, de elmondhatom hogy meg lehet unni, főleg fiatalon, amikor klipekben nyomják az arcodba a drága dolgokat, amik amúgy elérhetőek, csak nem magyar viszonylatban.
29F
Jordan-ek többsége is valódi bőr, bizonyos összeg felett persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!