Mennyi az a minimum hőmérséklet aminél már vesztek fel szandált vagy hasonlót napközben?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 26. 13:37
21/27 anonim válasza:
Én azt írtam hogy SZERINTEM gusztustalan és hogy ÉN utálom ha az ÉN lábam koszos. Nem tudom ebben hol volt a minősítés, de oké. :D
23/27 anonim válasza:
De ha SZERINTEM, saját MAGAMON, SZÁMOMRA az, akkor hazudnom kellene csak hogy mások ne vegyenek magukra mindent akkor is ha nem kellene? :D
24/27 anonim válasza:
Nem tudom, de gyanítom, a tegnapi esős 13 fok sem volt a minimum, mert láttam néhány nőt gond nélkül, szinte mezítláb. Flip-flop, bőr sarupapucs, lapos sarkú szandál. Egyen volt szoknya, a többin hosszú nadrág. Meg pulcsi és dzseki, vagy kabát. Sőt, az egyiken sál. Nem hiszem, hogy túl kellemes lehetett nekik, de ha már a pedikűrt megcsinálták, gondolhatták legyen valami haszna. Vagy egyszerűen kényelemből, vagy élvezetből öltözhettek így.
25/27 anonim válasza:
Vagy egyszerűen mindenkinek más a hőérzete. Jelenleg pl a kollégám vastag pulcsiban ül velem szemben, én rövidujjúban is ki kell hogy nyissam az ablakot mert melegem van. Mi ebben a nagy rejtély? :D
27/27 anonim válasza:
Sztem 7-8 fokban is volt rajtam márciusban, mikor visszahűlt felmelegedés után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!