Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Próbáltatok már otthon ruhát...

Próbáltatok már otthon ruhát festeni?

Figyelt kérdés
Van egy fehér kabátom, és arra gondoltam milyen jó lenne feketén. Pest megyében van ahol olcsón megcsinálják?
2010. szept. 16. 14:42
 1/1 anonim ***** válasza:
igen, egyszer tavaly nyáron, hát jó macerás volt, a csempe pedig tiszta fekete :S no mind1, az az én hibám volt, szóval egy fehér farmerhalászt festettem be, de inkább sötétszürke lett, mint fekete ... szóval nem voltam megelégedve, amúgy mikor felevettem megfogta a bőröm, utána jó foltos volt a lábam, tehát mehettem lemosni a zuhanyba, azóta nem is hordom, inkább profival majd jövőre megcsináltatom, de lehet ám csak a festék nem volt olyan hű de jó minpségű .. bár átlagáron volt, sajna pesten nem tudok helyet, vidéki vagyok
2010. szept. 16. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!