Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ujjatalan pólót gáz felvenni,...

Ujjatalan pólót gáz felvenni, ha szőrős a hónaljam?

Figyelt kérdés

Még pár éve szóltak rám haveri körből, hogy milyen igénytelen vagyok, mert szőrős a hónaljam. Én nem borotválom, se a seggem, se a hónaljam, sem a lábam, sem a mellkasom, szerintem ez így esztétikus egy fiatal férfin.

Ezek szerint gáz lenne ujjatlan pólóban szőrős honaljal kimenni, mint anno Freddie Mercury?

Természetesen nem olyan tirkóban, mint amiben ő fellépett, hanem rendes pólóban, aminek csak ujja nincs.

2022. ápr. 20. 15:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
31%

3.

Francnak kéne egy férfin mindent csontig borotválni? Egyik-másik tényleg úgy néz már ki, mint egy lány.

2022. ápr. 20. 20:54
 12/18 anonim ***** válasza:
67%

A puszta személyes higiéniától senki sem lesz nőiesebb.

Nem attól lesz valaki férfi, hogy fonni lehet a hónaljszőrét.

2022. ápr. 20. 20:59
 13/18 anonim ***** válasza:
32%

12.

Nem is azt mondtam, hogy fonni kéne, De hogy már borotválnak 0-ra mellkastól hónaljukon át a farkukig mindent, az azért már szánalom. Simák, mint egy 5 éves kisgyerek.

2022. ápr. 20. 21:06
 14/18 anonim ***** válasza:
32%
Változik a világ, most ez az átlagos a csupaszságnak amúgy is számos előnye van.
2022. ápr. 20. 21:14
 15/18 anonim ***** válasza:
47%
A szőrnek is. Annak ráadásul pont higiéniai.
2022. ápr. 20. 21:17
 16/18 anonim ***** válasza:
74%
A szőrnek a higiéniai szempontja férfiak részéről szinte semmi. A nőknek nagyobb jelentősségű mivel a hüvelybe bejutható doldok elsődleges szűrője. De a zárt fehérneműk és zárt ruházatnak köszönhetően erre sincs már szükség.
2022. ápr. 20. 21:59
 17/18 A kérdező kommentje:

Férfiaknál meg van a szerepe a hónaljszőrnek, valamennyire felszívja az izzadsagot, hogy ne legyen csatakos, a szemöldöknek is megvan a szerepe, hogy elvezesse az izzadságot, mégis egyre több nő leborotválja és nem is esztétikus az sem, higiéniailag sem fontos, egyszerűen csak divat.

Én egy lányra sem mondanám hogy igénytelen, csak mert meghagyta a hónaljszőrét, bár ezek a lányok nem szoktak ujjatlanban menni gondolom. Meg rövidebb is a honalj szőrük.

2022. ápr. 21. 00:05
 18/18 anonim ***** válasza:
76%
Dehogy gáz! Se borotváltan, se szőrösen. Olyan legyen, ahogy neked jó!
2022. ápr. 24. 08:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!