Budapesten hol érdemes öltönyt vásárolni?
Miskolci vagyok, és az a helyzet, hogy itt nincsen túl sok lehetőség ilyen téren. Nincsen semmi extra igényem, egy fekete öltönyt szeretnék vásárolni (nadrággal természetesen), mert mindig csak kék meg szürke meg tirkitarka volt (anyám meg a volt iskolám mániája), de egy sima fekete sosem.
Bementem itt az egyik üzletbe a kevésből, és 70 ezerért kínálták a legolcsóbbat (ami egyébként megfelelő lett volna, de abban reménykedem, hátha tudnátok ajánlani pár helyet a fővárosban, ahol esetleg olcsóbb, ha 5 ezerrel is). Júniusban pár napot Budapesten fogok tartózkodni, ezalatt lenne időm megnézni az ajánlott helyeket és vásárolni.
Rendkívül hálás vagyok az esetleges segítségért, további nagyon szép napot és hetet kívánok!
Ha hosszútávra veszed, akkor érdemes rászánni a pénzt, mert egy normális jó gyapjúöltöny nem gyűrődik, és szépen áll mindenkin.
Ha esetleg lesz annyi időd, ajánlom a biatorbágyi Premier outletben a Wall Street boltot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!