Tapasztalatok az ivet.hu webshopról?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 18. 22:03
1/3 viko23 válasza:
Szia, pár napja rendeltem innen egy háló köntöst. Nagyon gyorsan megérkezett az tény, de ár érték arányban egy nagy átverés, 6000-et fizettem érte, de ingyen se kéne. Rossz minőségű, a méret szerint L-es de kb S-nek felel meg. Soha többé nem rendelek innen és másnak se ajánlom. Kínai bóvli.
2/3 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Gagyi!! A képek nagyon megtévesztőek! A kínai ruházat ehhez képest ezerszer minőségibb. Ez műanyag, neylon!
SOHA TÖBBÉ NEM RENDELEK ÉS TI SEM TEGYÉTEK !!!!!!!!!
3/3 Kriszti5 válasza:
Senki ne rendeljen innen! Elméretezett termékek, nem küldtek csere terméket, pedig az webáruház hibája és a visszatérített összeg sem egyezik meg az általam fizetett összeggel. Nem térítették meg az szállítási költséget sem és a termék teljes árát sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!