Öltözködési tippek kezdőknek? (valami jó oldal kéne)
Lookbook.nu tényleg, én is megerősítem. :D
Nem a Viva TV és nem is a 3-as metró!
Szia
én stylistnak tanulok, az előttem szólók válasza pozitív csalódásként ért, én is a lookbook.nu oldalt tudnám neked ajánlani.
Az oldal szerencsére nem a magyar fiatalok közízlését tükrözi - így viszont készülj fel arra is, hogy amint felvállalod a saját személyiségedet, sok kritika fog érni kishazánkban, ha nem mayo chix cuccokat, szőrös pufi kabátot, vagy strasszköves műbőr táskát hordasz. De ez ne zavarjon... ;)
Nem tudom, pontosan milyen segítségre lenne szükséged, illetve nem ismerem a személyiségedet, de amivel nem tudsz mellélőni, ha "kezdő" vagy és bizonytalan:
basic darabok (atléták és pólók fehér, fekete színben, egy sima fehér ing, zakó, szűkszárú farmernadrág koptatás nélkül - ez azért fontos mert nem ismerem a testalkatodat, és egy koptatás lehet előnytelen is bizonyos formájú lábon - fekete bőrkabát stb.) szinte bárhogyan kombinálhatóak egymással, és ami a lényeg, hogy ezekhez kiegészítők terén (nyaklánc, kendő, gyűrű, karkötő, táska, cipő, stb.) bármit felvehetsz a saját ízlésed szerint!
Fontos, hogy egyszerre csak egy hangsúlyos darab legyen rajtad!
Aztán ha már kezdesz ráérezni a dolgokra, a saját stílusodra, és bátrabb leszel, akkor elkezdhetsz egyre színesebben öltözni (persze csak ha van erre igényed, hiszen sokan a natúr színeket kedvelik), és egyre merészebb darabokat párosítani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!