Milyen az az ember aki nem "tucat"? Egyáltalán mitől lesz valaki az? Hogyan öltözködjön az az ember aki csinosan mégsem "tucatként" szeretne kinézni?
Figyelt kérdés
Kérlek linkeljetek képeket!Egyszerűen feldühít ez a szó a másik kedvencem pedig a "légy önmagad" és az összes magyar fiatal ezt szajkózza.2010. szept. 15. 19:44
1/9 anonim válasza:
tucat az, aki csőgatyát hord, nyomott mintás pólókkal converse-el v. deszkáscipővel, bogárszemcsivel valamint óóórjástáskával.
egyedi az aki kicsit sem hasonlít erre és a saját személyiségét mutatja ki öltözékével, nem pedig a többi ezermilió tinilány szekrényét..
2/9 A kérdező kommentje:
Akkor én is tucat vagyok:)Nekem csak nagyon szűk szárú nadrágjaim vannak és sok nagy táskám.Van nyomott mintás felsőm is,de nem sok.
2010. szept. 15. 19:58
3/9 anonim válasza:
így van te is tucat vagy... kiváncsi vagyok hány db egyenesszárú ill. trapézszárú gatyád van.. mondjuk úgy imádom a válaszolókat hogy DIVAT-ot követi.. sztem nem ez a divat a divat az amit a DIVATDIKTÁTOROK előírnak és az ilyen stílus már rég nem divat... csak Magyarország van lemaradva! vagyis a kis tinilányok
5/9 A kérdező kommentje:
Én sosem leszek "tucat":)
2010. szept. 15. 20:08
6/9 anonim válasza:
nézegesd a www.lookbook.nu -t itt sok eredeti, egyedi ötlet van :)
7/9 A kérdező kommentje:
Tudom én is hasonlóan öltözködöm az ottani csajokhoz.De akkor most már tudom,hogy nektek ez az egyedi.Ha leírom milyen ruhadarabjaim vannak úgy "tucat".Látványban már kevésbé.
2010. szept. 15. 21:22
8/9 anonim válasza:
Akkor nem leszel tucat, ha érdekesen kombinálod a ruháidat, a saját egyéniségedhez passzintod és csak olyan holmit veszel ami tényleg neked tetszik, nem pedig máson megláttad.
A lookbook.nu-n tényleg nagyon jó összeállítások vannak, a mostani fiatal lányok öltözéke nem hasonlítható hozzá. Csőnadrág mindenkin sportcipővel, derékig érő pufi dzsekivel és hasvillantós toppal, ez nem egyéniség.
9/9 anonim válasza:
Nem lehet új ruhadarabokat kitalálni, hiába írom le hogy: csőgatya, csizma, pólóruha, akármi, másban máshogy fog összeállni. Nem a ruha teszi az embert egyedivé, hanem ahogyan az ember viseli azt. Szerintem az egyediség nem az öltözködéssel kezdődik, hanem a saját ízléssel, gondolatokkal: milyen zenét szeretsz, mit olvasol, milyen művészetek iránt érdeklődsz (ha egyáltalán), milyen filmeket nézek, mi a hobbid, minden. Szerintem ezekből gyúródik össze ami te vagy. És ilyenkor már tényleg érvényes hogy légy önmagad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!