Adidas Stan Smith-t hol lehet kapni?
Figyelt kérdés
Kulfoldi webshop is lehet.
41-42-es kene, tiszta feher.
Esetleg olyan, aminek hatul fekete vagy sotetkek a sarka.
2022. ápr. 13. 20:31
11/13 A kérdező kommentje:
Lehet,hogy nem is kéne mar nekem stan smith, nem is divat mar...
De valami jo cipo kene...
Evek ota nem talalok egy jo cipot!
41-es noi csak ritkan van, meg nekem akarmi nem jo! Tiz 41-esbol altalaban egy se tetszik felveve. Egyreszt anatomiai kiakakitasa, masreszt nagy meretben nem nez ki jol vagy harmadreszt megse tetszik annyira valamiert.
Regi stan smithem meg ot eves, kicsit kellemetlen szagu. Amugy nem lenne mas baja.
Azt mar akarhova ezert nem vehetem fel...
2022. ápr. 14. 15:19
12/13 A kérdező kommentje:
Ja, 10 MENŐ cipobol 10 alatalaban nem tetszik felveve. Mostaz olyan 41-eseket ne szamoljuk, ami 70 eveseknek valo! Meg ilyeneket.
2022. ápr. 14. 15:25
13/13 A kérdező kommentje:
Az utobbi ot evben harom par szuper labbelit azert sikerult venni. Azt nem mondom, hogy soha nincs semmilyen. Csak nem olyan egyszeru.
2022. ápr. 14. 15:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!