Mennyire jon be, ha egy (jo alaku) lanynak kint van a bokaja farmerbol?
Figyelt kérdés
Lehet aprosag, de egy pasi ismerosom mondta, hogy nagyon bejon neki. Ezzel masok is vannak igy? Velemeny?
Peldanak egy kep:
Ha bejon, akkor miert?
2022. ápr. 12. 21:32
1/27 anonim válasza:
Nagyon gagyi. Mintha nem lett volna a boltban elég hosszú gatya, ami a mérete.
32N
2/27 A kérdező kommentje:
Ferfiakhoz szol a kerdes:(
2022. ápr. 12. 21:33
3/27 anonim válasza:
Hát #1, sajnos nem tévedtél nagyot. Az én magasságomnál váltóban problémás, hogy sokszor nincs elég hossz nadrág. De sosem hittem volna, hogy ez valakinek tetszik, ma is tanultam valamit.
4/27 A kérdező kommentje:
Hat azert csak megfordult a fejedben, sok fiatal csajon van ilyen nadrag, ez a divat mostansag:)
2022. ápr. 12. 21:39
5/27 anonim válasza:
Elég hülye divat, hasonlóan a kutya szájából megszabaditott farmerekhez.
6/27 anonim válasza:
Nem lenne rossz, en is igy hordom, csak amikor mar lassan terdig hajtjak fel, na az gaz xd
7/27 anonim válasza:
Nekem tetszik. Nem tudok rá értelmes magyarázatot, hogy miért, de tetszik.
26/F
8/27 anonim válasza:
Nekem is tetszik és mostanság divatos. Minden lány ilyet visel.
10/27 anonim válasza:
Azt is lepontozzák akinek tetszik, azt is akinek nem. Itt tényleg ennyire hülye mindenki??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!