Szerintetek ez a fátyol illik ehhez a ruhához? Még csak ruha próbán voltam és ezt a fátylat próbaképpen adták rám a szalonban. Nekem tetszik végülis de azt mondták hogy ehhez a ruhához rovidebb illene. Teljesen elbizonytalanodtam.
2022. ápr. 12. 16:28
1/31 A kérdező kommentje:
A ruha 1000% hogy a képen lévő lesz, ezt már eldontottem, egyedül a fátyol kérdés még. Elsősorban lányok véleményére lennék kiváncsi. De pasik véleményére is adok. A trollkodókat kapásból jelentem.
2022. ápr. 12. 16:30
2/31 A kérdező kommentje:
Ja még annyi hogy "ez a te napod azt válaszd ami neked tetszik" kommenteket hagyjuk. Azt fogom választani ami nekem tetszik de nem akarom hogy a ruha és a fátyol ne legyen egymáshoz illő. Én a hétköznapokban is nagyon adok arra hogy minden passzoljon mindenhez. Ez ilyen rossz tulajdonságom. V
2022. ápr. 12. 16:35
3/31 anonim válasza:
Nem rossz így sem, nem mondanám, hogy nem passzolnak, de én rövidebbet választanék. Ha van rá lehetőség, próbáld meg másikkal is és majd meglátod, hogy melyiket érzed jobbnak.
4/31 A kérdező kommentje:
Próbáltam többet is, ha csak külön a fátylakat nézném akkor azt mondanám hogy talán ez tetszik legjobban de fontos hogy tökéletesen passzoljon a ruhámhoz. Utóbbi talán a legfontosabb. Ami miatt még tartok az a hossza. Volt már valakinek ilyen hosszú fátyla? Nagyon kényelmetlen?
2022. ápr. 12. 17:21
5/31 anonim válasza:
Nekem kifejezetten tetszik így együtt.
6/31 anonim válasza:
Ó jaj, nekem nem tetszik. Túl sok. A ruha díszes és nem egyszerű, ehhez szerintem egy sima egyszerű és max derékig erő fátyol kell. Nekem így gagyi hatást kelt, bocsi. :(
7/31 A kérdező kommentje:
6: Nem kell bocsánatot kérned. A lényeg hogy őszintén leírtad a véleményed. Ez a lényeg. Ugyanúgy kiváncsi vagyok a negatív mint a pozitív véleményekre.
2022. ápr. 12. 18:30
8/31 anonim válasza:
Szerintem az a baj ezzel a hisszúval hogy eltakarja azt a szép mintát ami a ruha hárulján van. Most beütöttem a keresőbe és valóban rövidebbet szokták hozzá hordani, valószínű nem véletlenül, mivel elég látványos a hátulja és nem érdemes eltakarni. De ha nincs fátyol úgy is szép, hajadba egy szép dísz, vagy csattok és nem is kell feltétlenül fátyol ehhez a ruhához. De ha mindenféleképpen akarsz akkor szerintem a rövidebb a jobb, egy fenék alá érő.
9/31 A kérdező kommentje:
Mindenképpen szeretnék fátylat. Esetleg valami köztes nem lenne jó? Úgy értem hogy nem ennyire hosszú de kb nagyjából térdig érő?
2022. ápr. 12. 19:14
10/31 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltam hogy a ruha kiválasztása lesz a nehezebb de tévedtem. Ez volt a második ruha amit felpróbáltam és egyből beleszerettem. Abban a pillanatban eldöntöttem hogy nekem ez kell. Erre a fátyol kiválasztása a nehezebb feladat számomra. :(
2022. ápr. 12. 19:25
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!