Ha jársz emberek között, pláne városban mindig akadnak ilyen leggingses magamutogatós, faszállítós csajok.
Szóval ha feltűnő akarsz lenni akkor jó.
2022. ápr. 11. 14:49
13/42 anonim válasza:
Azért az valahol elképesztő, hogy ilyen szintű indulatokat szül egy leggings és a végére már le is k--rvázzák a kérdezőt. Eszem megáll.
"Örülhettek neked..."
Nem mindenki frusztrált vénasszony, hogy ilyenen felháborodjon. Ó uramatyám, egy leggings rövid pólóval. Nem sok inger érhet titeket.
Írom ezt úgy, hogy csak itthon hordok leggingset, meg a kertben.
2022. ápr. 11. 19:53
14/42 anonim válasza:
A szagok miatt írtam az örülést - ez kortól független:)
2022. ápr. 11. 20:18
15/42 anonim válasza:
14: Nem mindenki büdösödik meg egy edzéstől :D Én még sose voltam büdös utána.
2022. ápr. 12. 09:13
16/42 anonim válasza:
falun lehet, városban mindenki leszarja miben vagy
2022. ápr. 12. 11:00
17/42 anonim válasza:
A tiktokos az még gázabb, mint a "sima" nem azzal van a baj, hogy átlátszik, hanem hogy ráfeszül olyan dolgokra amiket egy értelmes nő soha nem tenne közkincsé, de hát legalább messziről látszik, hogy kinek mennyi esze van
2022. ápr. 12. 13:26
18/42 A kérdező kommentje:
Szerintem meg a sima sokkal inkább kiadja, hogy milyen a popsi...
....köszönöm az aggódást, nem voltam büdös.
2022. ápr. 12. 14:10
19/42 anonim válasza:
Mindegy, hogy sima/nem sima az nem nadrág és nem is szabad úgy kezelni, attól, hogy valaki alacsony iq-val rendelkezik és élő szexbábunak öltözik, neked még nem kell !
2022. ápr. 12. 14:54
20/42 anonim válasza:
19. Ja persze, szoknyát se merjen felvenni, mert elégetik illegális szexmunkáért, nem?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!