Meg. de függ attól h az eladó félnek mi számít jó állapotnak. Én megnézném belül kívül h nincs-e horzsolás v éppen kitörve.
2010. szept. 14. 17:29
2/10 anonim válasza:
Nem, de ennek prózai oka van. Lábbeliből soha nem veszek használtat. A cipőt az első tulajdonos mindig kitapossa valahogy. Mivel két egyforma láb nincsen, így nagy az esélye, hogy az új tulaj lába fájni fog benne, nem lesz kényelmes.
2010. szept. 14. 17:36
3/10 anonim válasza:
ezek nagyon sz@rok
2010. szept. 14. 18:09
4/10 anonim válasza:
Használtat semmiképp,de az alsó kegyetlen jól néz ki.
2010. szept. 14. 18:11
5/10 anonim válasza:
Én alapból nem vennék 7ezerért cipőt, sőt semmit sem vennék annyiért, használtan pláne nem, és pláne ilyen cipőt nem, mert nekem nagyon nem tetszenek.
2010. szept. 14. 18:23
6/10 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat, csak mert nekem ezek a cipőim eladók. És érdekelne hogy mit várjak :D
2010. szept. 14. 18:32
7/10 anonim válasza:
Az első nagyon gáz a másikért max. ezer forintot adnék.
2010. szept. 14. 19:05
8/10 anonim válasza:
Attól függ mennyi eredetileg és mennyire használt. Én pl. alig használt 35ezreset vettem 7ezerért. A hülyének is megéri, nincs kitaposva sehogyan sem. Mondjuk nem egy anyag kispórolós instabil szar, hogy szét lehessen taposni sok használattal sem.
2010. szept. 14. 20:38
9/10 anonim válasza:
Elvonatkoztatva attól, hogy nekem nem tetszenek (sőt, ingyen sem kellenének, mert csak porfogók lennének) nem vennék használt cipőt 7000 Ft- ért, akkor sem ha márkás.
Az, hogy használt az azért gáz és nem indokolja a 7000 Ft- os árat, még akkor sem ha drága volt (persze egy 30 ezres cipő jó állapotban oké 7000ért).
Hát végülis vesztenivalód nincs, próba szerencse.
2010. szept. 14. 21:33
10/10 anonim válasza:
Megvenném ha nem lenne fehér. :D Nem akarok 1 héten belül feketét csinálni belőle. 7-ért nem is drága, mert Deichmann-ba, Humanic-ba is ugyanennyi egy ilyen cipő. Igaz, nem olyan húúde tartósak(nálam legalábbis fél évnél tovább nem tartottak), de szerintem nagyjából reális ára van.
Nekem 12-ezres Vans-em van, és azért vettem meg, mert sokkal jobban nézett ki mint a dikmanos cipők és tovább is birja, lassan 1 éve megvan.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!