Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez esetben nem kellene öblítő...

Ez esetben nem kellene öblítő a ruhamosáshoz?

Figyelt kérdés

Vettem egy doboz ARIEL mosó akármit, 3 in 1, (mint a kávé:D), zöld műanyag dobozban van, először használok ilyet. Ilyen "nylon bogyók" vannak megtöltve többszínű zselével, gondolom mosógéllel és az illata olyan erős, hogy a dobozt kibontottam, nagyon egyből erős illatáradat csapódott ki. Ezt beleteszem a mosógépbe a ruhák közé és ott elolvad, valamint fent az öblítő helyére öntök öblítőt és indítom be a kgépet. Most elfogyott az öblítő. Gyanítom, hogy nem is kell vennem öblítőt, mert ebben a mosógél maga öblítő is, azért olyen erős a szaga.

Szerintetek vegyek öblítőt vagy felesleges?

2022. márc. 30. 18:08
 1/2 anonim ***** válasza:
41%
Felesleges
2022. márc. 30. 18:21
 2/2 anonim ***** válasza:
En szoktam emelle is tenni, mert elofordul, hogy tul gyenge az illata mosas utan, ha ezt hasznalom onmagaban, de amugy igen, alapvetoen felesleges, azert is harom az egyben.
2022. márc. 30. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!