Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Zarás cipők hogy bírják a...

Zarás cipők hogy bírják a strapát?

Figyelt kérdés
Láttam egyet 25 euróért ami nagyon tetszik, többet nem is nagyon költenék most cipőre.
2022. márc. 29. 13:12
 1/1 anonim ***** válasza:
Az elso zaras cipom egy bor bakancs volt, amit enyhen hasznaltam vettem egy lanytol es mar 2 eve hordom, meg mindig tok jo es nagyon kenyelmes. Tulajdonkeppen az lett a rohanos cipom, ha sietni kell, akkor tuti azt veszem fel. A talpa is rendben van. Amikor megvettem, abban az evben teltol nyarig folyamatosan azt koptattam, mert nem volt masik cipom, ugyhogy egesz jo teljesitmeny, nem vartam tole tobbet egy szezonnal. Azota vettem meg 2 bor bakancsot toluk, egy sneakert es 3 combcsizmat. Meg vagyok veluk elegedve, mivel ugye cserelgetve hordom oket, igy a kopasrol meg nem tudok nyilatkozni, mert friss vasarlas volt.
2022. márc. 30. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!