Hogyan lehet a szoros harisnyaderekat tágítani? Mosással próbálkoztam, illetve ráhúztam egy székre pár napig a harisnyát, de sajnos csak egy hangyányit tágult, továbbra is szoros.
Figyelt kérdés
2022. márc. 25. 16:20
2/8 anonim válasza:
Sajna nem lehet jelentősen tágítani őket, a helyedben vennék egyet másik méretben, vagy másik márkát
3/8 anonim válasza:
Miután felvetted, hajtogazsd le a csípődig.
Úgy nem lesz annyira kényelmetlen.
Van hogy én is úgy szoktam.
F.44
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
2023. máj. 8. 11:42
7/8 anonim válasza:
Úgy, hogy bevágod azt a gumis részét, hogy engedjen.
8/8 A kérdező kommentje:
52 kg vagyok. Nem szeretnék lefogyni.
Szerintem sok nő problémája, hogy hiába vékony, még a nagyobb méretű harisnya dereka is szorít. Nem tudom miért nem találják ki azt a gyártók, hogy attól még, hogy vki vékony nem kell hogy szoros legyen a harisnya dereka. Itt tartunk,eddig terjed a gyártók tudása...
aug. 8. 01:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!