A shein-ről mikor jönnek meg a ruhák?
Figyelt kérdés
10-14 között volt kiírva, hogy akkor jön, de semmi, a nyomkövetésre azt írja, hogy nem talál ilyet. Esetleg várjak, hátha megjön, vagy mondjak le róla? Illetve mindig azt látom, hogy nagy shein haul van mindenkinél, egy nagy dobozba az összes rendelt ruha, akkor ezek egybe érkeznek, vagy külön? Nem rendeltem még ezelőtt, ez az első, nem igazán értek hozzá2022. márc. 20. 21:42
1/4 anonim válasza:
Kb 2 het, de figyeld az expressone csomagkovetest naponta, mert nekem mostanaban nem cimeztek meg normalisan a Shein csomagjaimat es ha nem keresem fel az ugyfelszolgalatot, siman ki sem hoztak volna, hanem ment volna vissza a feladonak mindenfele ertesites nelkul, kozben a futar meg beirta, hogy nem voltam itthon..
Ha az expressone oldalan mar latod, akkor onnatol kell figyelned ra. Ameg nem latod, addig ok nem vettek meg at a csomagot, nem ert be a kozpontba, nalam is mindig az utolso pillanatban lesz kovetheto a csomagszam.
2/4 A kérdező kommentje:
Koszonom! Meg is neztem, eddig nem express one csomagkovetest neztem, azt irja, ma jon meg elvileg:)))
2022. márc. 21. 08:03
3/4 anonim válasza:
Szivesen! Vegul megerkezett? :)
4/4 A kérdező kommentje:
Megkaptam igen, hétfőn:))
2022. márc. 23. 02:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!