Felveszitek még a téli kabátot? Szerdára már 19 fokot mond
Figyelt kérdés
2022. márc. 20. 17:17
2/10 anonim válasza:
Január óta nem volt rajtam téli kabát
3/10 anonim válasza:
Én már egy ideje a vékonyabb kabátomat hordom.
Jövő héten egyre melegszik az idő, hétvégére már 20 fok körül lesz az idő. Az már bőrdzsekis / farmerdzsekis idő.
4/10 anonim válasza:
Télen se nagyon volt rajtam télikabát. Ma póló + pulcsi + bőrmellény, de ha nem fújt volna a szél, a pulcsit vagy a mellényt tuti kihagytam volna.
Szerdán szerintem már pólóban / ingben leszek.
5/10 anonim válasza:
Nekem még nem tűnik túl melegnek, az idő. Amilyen fázós vagyok, jól fog esni a pufikabát. Ma még a kapucnit is feltettem a fejemre.
6/10 anonim válasza:
Ha éjszakás leszek igen,napközben nem.Ma vekony dzsekiben voltam,mert fújt a szél.Ha nem fujt volna csak pulcsi.
7/10 anonim válasza:
Egesz telen nem volt rajtam teli kabat xd
8/10 anonim válasza:
En ma felvettem, de le is vettem hamar, mert nagyon melegem volt benne :D
9/10 anonim válasza:
A télikabátot még nem pakoltam el végérvényesen a szekrénybe, de a farmerdzsekimet már előszedtem onnan, ma is azt vettem fel.
Egyelőre mindkettőt készenlétben tartom.
10/10 anonim válasza:
Én már a gyerekekre is rövidnadrágot adtam ma, nemhogy kabátot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!