Sportcipőben állásinterjúra?
Gáz. Add meg a tiszteletet.
De te tudod, legfeljebb nem téged fognak választani. A te döntésed.
És akkor mégis mi a jó anyámba menjek?? :'DDD
Mondom nincs egy vasam se, de mindegy is mert pl. magassarkúban nem tudok menni amúgy sem...
Amikor felvettek a jelenlegi munkahelyemre, rajtam elegáns cipő, szövetnadrág és hosszú ujjú ing volt az interjún.
A másik oldalon rövidnadrág és rövid ujjú ing (nyár volt), a cipőt nem figyeltem.
Könyvelő vagyok egyébként, és úgy gondolom, hogy a ruhám számított a legkevésbé az interjún. Sima munkanapokon sportcipő és farmer van rajtam, és inget is csak azért hordok, mert szeretek inget hordani.
De alapvetően ne öltözd alul azt, amit utána a munkakörben elvárnak. Ha normál munkanapon elvárás az elegáns cipő, akkor az interjún is az. Ha normál munkanapon nem az, akkor is előfordulhat, hogy az interjún kevésbé lesz nyerő a sportcipő, de ha csak ezen múlik, hogy nem vesznek fel, akkor talán jobban is jársz, hogy nem kell ott dolgoznod egy napot sem.
És mit csináljon az, aki betegség miatt csak sportcipőt tud hordani?
Semmi másban nem érzem a lábam, higgyétek el akár százezret is adnék egy elegáns cipőért, ha tudnék benne menni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!