Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit az a minimum, amit felvesz...

Mit az a minimum, amit felvesztek, ha kiöltöztök?

Figyelt kérdés

Milyen felsőt, alsó részt, cipőt viseltek minimum, ha kiöltöztök?

Nem olyan válaszokat várok, hogy helyfüggő, dress code függő, hanem, hogy mi az a minimum összeállítás, amikor azt mondjátok, hogy na, most ki vagyok öltözve?

26/L

2022. márc. 18. 07:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én alapból is szeretek elegáns lenni, szóval ami nekem kiöltözés:

Koktélruha vagy kisestélyi

+ Alkalmi elegáns pici fekete táska

+ Elegánsabb fülbevaló (bizsu, de ez az emberek többségének nem tűnik fel 1 méternél távolabbról)

+Magassarkú

+Smink (korrektor, szemhéjpúder, szempillaspirál, szemceruza, színezett ajakápoló)

2022. márc. 18. 21:12
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nekem az a minimum kiöltözés, ha valamilyen blúz és fekete nadrág van rajtam.

2022. márc. 19. 15:26
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Mivel hétköznapokban skinny farmert és pólót hordok szinte mindig, ezért nálam ha már a póló helyett egy inget vagy csinosabb felsőt felveszek, az kiöltözésnek számít. Mondjuk nekem alapvetően az ingeim is sportosabbak. A fekete farmer marad, meg olyan sportcipőt választok, ami divatosabb, elegánsabb. Ezeket kombinálom különböző színű/stílusú övekkel, blézerekkel, órákkal. Szoknyát, magassarkút, balerinacipőt egyáltalán nem hordok, kerülöm is az olyan helyeket, ahova nagyon ki kellene öltözni.

Ettől föggetlenül az én öltözködésemet minden nap megdicsérik, szerintem a színekkel, mintákkal jól lehet játszani, nem egy-egy ruhadarab tesz elegánssá, hanem sz összkép.

2022. máj. 1. 21:28
 14/14 anonim ***** válasza:
38%
én mindennap szoknyába-harinaciba felül meg blúzba járok. ebbe érzem magam magabiztosnak. még ha néha nem kényelmes akkor is. nadrágot egyáltalán nem viselek. egyszóval szerintem nekünk nőknek a szoknya alap.
2022. jún. 7. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!