Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Zara csak részleges visszatérí...

Zara csak részleges visszatérítést adott hova tudnék fordulni?

Figyelt kérdés
Rendeltem 20 ezerért kettő farmert az egyik címkék nélkül érkezett vissza küldtem mind ketőtt de csak annak az árát tériteték meg amelyiken volt címke. Mit tehetnék? Címke nélkül jött nem én szedtem le róla és sose használtam
2022. márc. 17. 23:15
 1/7 anonim ***** válasza:
85%
Írtál az ügyfélszolgálatnak? Mit válaszoltak?
2022. márc. 17. 23:44
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát sok sikert az ügyfélszolgálattal...

Nekem egyszer volt ilyen problémám. Küldtek egy kibolyhosodott, látszólag már hordott ruhát, címke nélkül.

Szerdán jött, pénteken már itt volt érte a futár. Majd rá pár napra kaptam egy e-mailt, hogy sajnos nem tudják elfogadni a visszaküldésemet, mert a ruha láthatóan használt állapotban lett visszaküldve. És hogy a terméket visszaküldik NEKEM, nem áll módjukban a vételárat visszaadni.

Vissza is küldték, írtam az ügyfélszolgálatnak, hogy mi is a problémám. Válaszuk az volt, hogy a rendszerben ők úgy látják, hogy én ezt már egyszer visszaküldtem, és akkor sem fogadták el és hogyha nem értek egyet a véleményükkel, vigyem el egy üzletbe és ott felülbírálhatják ezt. Szóval ha az eladó úgy dönt, akkor visszaveszik.

Oké, csak nem véletlenül rendeltem házhoz, ugyanis a legközelebbi üzletük 130 km-re van és akkor még a covid közepe volt, durva pánik. Pont nem hiányzott egy fél napos, plázázós kirándulás azért, hogy egy általuk elrontott rendelés után szaladgáljak. Leírtam nekik, kaptam egy sablon üzenetet, hogy elhiszik, hogy nem a számomra tetsző választ kaptam, de ez van és hogy ne is írjak e-mailt, mert egy ellenőrizetlen fiókba fog kerülni stbstb.

Egyáltalán nem éreztem korrektnek az ügyfélszolgálatos hölgyet chaten. Mintha egy sablonszöveget másolt volna ki végig. Szóval én a helyedben telefonálnék inkább.

2022. márc. 18. 00:20
 3/7 A kérdező kommentje:
Azt írták, hogy utána nézek és valószínűleg hétfőn vissza kapom a pénzt hát remélem hogy úgy lesz
2022. márc. 18. 20:18
 4/7 A kérdező kommentje:
Néznek*
 5/7 A kérdező kommentje:
2# fogyasztó védelem?
 6/7 A kérdező kommentje:
Írtam nekik majd kb 10 órával jött rá az értesítés a paypaltol , hogy vissza térítést kaptam:))
2022. márc. 18. 22:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem egy bor bakancsot kuldtek ki ugy, hogy mar lathatoan volt valakinel, ami nem is lenne gond, ha nem nezne ki viseltesnek a bor rajta. Aztan akkor ott van a cimken, hogy minden gyurodes es serules egyedive teszi a bor bakancsot, nem viccelek, ott van rajta. Emlegettem is az anyukajukat, mert ez a baki biztosan elindult mar a betoresi proceduran csak nem sikerult az illetonek, gondolom kicsi volt a labara. Egy masik cipo talpa pedig baromi igenytelenul van ragasztva, tiszta ragaszto es szerintem ranezesre nem fog birni tobbet egy honapnal.
2022. márc. 19. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!