Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy lehet emossá válni?

Krisztián7 kérdése:

Hogy lehet emossá válni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeretnék 99%ban vagy 100%ban emossá válni. Ezt a kérdést azért tettem fel. Kérem hogy bunkó stílusú válaszok kerüljenek ki.

2022. márc. 17. 17:06
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok emo, de az biztos, hogy nem az öltözködésed miatt válsz azzá.

Ismerd meg az együtteseket, kezdj el emo zenét hallgatni.

Pár ilyen banda: My Chemical Romance, Fall Out Boy, Paramore, Panic! At The Disco, illetve a magyar Anti Fitness Club.

2022. márc. 17. 17:59
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy nem “emós”, hanem emo. Legalább is egy valódi, true emo erre mindig harap.
2022. márc. 17. 18:01
 3/6 A kérdező kommentje:

1. Első válaszolónak: Értem, rendben, köszönöm.

2. Második válaszolónak: Igazad van, hülye vagyok, elnézést kérek.

2022. márc. 17. 19:13
 4/6 anonim ***** válasza:
Mi az az 1% különbség?! :D Amúgy igen, a belső is hozzátartozik, ha már...Bár szerintem ez nem csak választás kérdése.
2022. márc. 18. 10:30
 5/6 anonim ***** válasza:
[link] lehet bongeszni :D
2022. márc. 18. 18:29
 6/6 anonim ***** válasza:
85%

Anti Fitness Club XDDDDDDDDD bocsi amugy nem itelkezem, de ennek az egyuttesnek a neve mindig elohozza belolem a nevetest es mar ezer eve nem hallottam XDDD

Egyebkent nekem nagyon sok pozer emo ismerosom volt meg altalanosban, amikor ez az egesz divatba jott es szerintem sem a kulsotol leszel elsosorban az, az igazi emo-k erre is harapnak. Ha ugy maga az egesz erdekel, akkor olvasgass a temaban, a stilus eredeterol, ne a ruhazattal kezd. Tobbet nem tudok segiteni, mert en peldaul sosem voltam a stilus kepviseloje, meg engem idegesit is ez az eroltetett "megnemertett" fajdalmakkal teli latasmodba valo beletemetkezes.

2022. márc. 19. 15:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!