Megéri rendelni a Bershka-ból illetve Shein-ról ruhát?
Figyelt kérdés
Milyen a méretezésük? Gyakran kaptok rossz méretű terméket?2022. márc. 15. 22:58
1/1 anonim válasza:
Ki lehet fogni mind a két helyen jó darabokat, de összességben amit el tudok mondani az egyik, illetve a másik üzletről, hogy a Bershka szörnyen túlárazott, egy kis top, amiben alig van anyag nem ritkán 8-9 ezer forint, nadrágot 10k alatt csak gagyit lehet kapni. A Shein pedig egy hatalmas lottó, én topokon, felsőkön kívül semmi mást nem rendeltem, azokkal is iszonyatosan be lehet fürödni, nem hogy egy farmerrel vagy cipővel. A Shein-es ruhák 90% százaléka full műszál vagy éppen csak szörnyen kényelmetlen anyagú, ami miatt vagy viszket a bőröd vagy patakokban ömlik rólad a verejték. Természetesen nem jelenti azt, hogy nincsenek klassz cuccaik, de ezért mondtam, hogy valóban lutri, hogy melyik cuccnak milyen lesz az anyaga vagy éppen mérete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!