Kantáros farmernadrág mennyire divat 2022-ben?
Figyelt kérdés
Padláson megtaláltam anyám fiatalkori nadrágját, és nagyon tetszik, viszont nem tudom utcán hordható-e manapság hasonló.
19/L
2022. márc. 15. 11:14
1/10 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik a lányokon, főleg az ami rövidnadrág os ki alakitásu, vagy éppen sima szoknyás fajta, nagyon ritkán látok ilyet, talán most télen láttam hasonlót vastag pamut harisnyával, húúú... nagyon vagány volt...
2/10 anonim válasza:
Hordható. Nem vagyok nadrágos, viszont miniszoknyában van kantárosom velúrban. Az elég jól néz ki.😅
3/10 anonim válasza:
Idén pont nagyon visszajönnek a divatba, több fast fashion bolt új kollekciójában is van. Nyugodtan hordhatod.:)
6/10 kantáros nadrágos srác válasza:
Szerintem épp ellenkezőleg, elragadó és stílusos, kitűnhet vele az ember a tömegből, de akár minden stílushoz is össze lehet kombinálni.
Az a fontos, hogy jól érezd magad abban amit viselsz és legyél magabiztos :)
Szezonja szerintem mindig van.
7/10 anonim válasza:
Sztem sexy egy lány farmerban főleg ha kantáros
8/10 medvegyev válasza:
Pasi szemmel nagyon vonzó, hajrá.
9/10 kantáros nadrágos srác válasza:
Egyetértek én is, nagyon elragadó és aranyos.
10/10 anonim válasza:
Szerintem divat, sűrűnk látok nőn és férfin, én férfiként nekem is van, egybe tartozó farmer kantáros felső résszel tehát a nadrág és dzseki, ha az ember együt viseli akkor olyan mindha sima farmer dzseki, én ezért úgy szoktam fel venni hogy dzsekire rakom kívülre a kantárokat kényelmesebb plusz mellkas zsebét tudom használni könnyedén.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!