Visszacserélik? Vettem egy nadrágot és más méret kellene
Figyelt kérdés
pénteken vettem egy farmer nadrágot és itthon rádöbbentem h nagy..
és vissza szeretném cserélni egy kisebbre
de levágtam róla a méretet:S
így is visszacserélik?
2010. szept. 13. 14:17
1/6 anonim válasza:
Csak akkor kötelesek visszacserélni ha még rajta lóg a cimke és meg van a blokk valamint minden amit ők adtak hozzá ( cipő esteében doboz.) Egyébként nme cserélik vissza. Miért vettél meg olyan nadrágot ami nagy ?:D
2/6 anonim válasza:
Ha levágtad róla a címkét akkor elvileg már nem kötelesek vissza cserélni, persze attól is függ hogy hol milyen a hozzá állás. Én egyszer vettem egy nadrágot a jeans clubban de mivel ajándéknak szántam levágtam róla a címkét. Persze ki kellett cserélni mert nem volt jó méret de rendesek voltak és kicserélték szóval próbáld meg!
3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen
mert még ott valahogy nem tűnt nagynak
2010. szept. 13. 15:44
4/6 anonim válasza:
szerintem vissza fogják cserélni.én már jártam úgy h 2 hetes gatya keresztbe elrepedt rajtam,6000 ft volt és nem vt meg a blokk.de szerencsére többször vásároltam már ott így a néni meg akarta varratni,de mondtam,h úgy már nem hinném,h felveszem és erre odaadta a pénzt.később kiderült,h vmi hiba vt az anyagban.
5/6 anonim válasza:
hát te szerencsés voltál , mert ezt nme kötelesek megtenni
6/6 A kérdező kommentje:
visszacserélték:)
köszi
2010. szept. 19. 17:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!