Mi a véleményetek erről a táskáról? Viselnétek a hétköznapok során?
Figyelt kérdés
Sziasztok,
A következő táskáról lenne szó:
Szerintetek viselhető a mindennapokban vagy csak alkalmakra vennétek fel? Viszonylag gyakran viselek inget vagy más elegánsabb ruhát, szerettem volna feldobni egy kifinomult táskával. A linkelt darab egy impulzív vásárlás eredménye egy nehéz nap után :) Szerintetek jó döntés volt?
Néha baráti iszogatásra is el tudom képzelni, máskor teljesen elbizonytalanodom benne.
27/N
2022. márc. 13. 21:54
1/10 anonim válasza:
Nincs vele semmi gond. Normális tavaszi táska.
2/10 anonim válasza:
Simán hétköznapi, ne engedd, hogy elvegyék a kedved tőle.
3/10 anonim válasza:
Hétköznapra is teljesen rendben van. Elég visszafogott és minimalista, a virágos díszítés miatt mégis van benne egy kis extra.
4/10 anonim válasza:
Ez nagyon szép 😍
Ne bándd meg, hogy megvetted😊
5/10 anonim válasza:
remélem, élőben nem ennyire gagyikínai hatást kelt
6/10 anonim válasza:
Nagyon szép. Kínaibsn nem látni ilyet. Szerintem látszik, hogy elegénsabb, minőségibb darab és legtöbb alkalomhoz rendben van.
7/10 anonim válasza:
Ízléses darab. Hordanám mindenképpen. Sőt, meg is hoztad hozzá a kedvem. :D
8/10 anonim válasza:
Simán hordható a mindennapokban. Hajrá!
9/10 anonim válasza:
Jó ez, megfelelő ruhával, csak a színe kényes.
10/10 anonim válasza:
Szép táska, a forma is, szín is...
Nyilván nem mindegy, hogy mivel, de ez minden ruhára igaz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!